Thursday, November 24, 2011

KTMANIA, November 18-20 2011

Οση ώρα είμασταν στα διόδια Ελευσίνας την Παρασκευή αναμένοντας τον 'πρόεδρο' παρακολουθούσα τα μέλη του Ktm Hellas Club που χαμογελούσαν συνέχεια και κατάλαβα λοιπόν το αυτονόητο....αυτή δεν θα ήταν άλλη μια συνηθισμένη βόλτα μας,αλλά ένα πανηγύρι σαν αυτά που γίνονται στα χωριά στου γιορτή κάποιου 'Αγίου'..
Ξεκίνησα λοιπόν την διαδρομή ανυπόμονα,το μυαλό μου τριβέλιζαν εικόνες βαμένες πορτοκαλί και ρετουσαρισμένες με αδρεναλίνη !!
Φτάνοντας,το sportcenter ήταν πανέμορφο και συγυρισμένο....ότι χρειαζόταν η μαμά ktm για το event!!

KTMANIA, November 18-20 2011

Πρώτη επίσκεψη ήταν στο bazaar να θαυμάσουμε τα νέα μοντέλα μοτοσυκλετών και να ψωνίσουμε ρουχαλάκια..
Τα καινούργια μοτόρια πανέμορφα με μεγάλες αλλαγές από τα περσινά,εμφανισιακά αλλά και λειτουργικά!Αμέσως έβρισκες τη θέση σου πάνω στη μακριά κοφτή σέλα και αυτό σου έφτιαχνε τη διάθεση για την επόμενη μέρα των test drive!!
Αγόρασα άφθονα ρούχα,σκουφί,πιπίλες και τα σχετικά σε τιμές κόστους!

KTMANIA, November 18-20 2011

Μετά τα ψώνια στο bazaar,βγαίνοντας έξω λοιπόν βλέπω τον ήλιο να ατενίζει ψηλά....και βέβαια δεν χάνεται μια τέτοια ευκαιρία!!Τσιμπάω τον ψηλό και δεν θέλει πολύ ο Μήτσος να ψηθεί για βόλτα και νάμαστε στην adventure διαδρομή για τα 'μεγάλα'!
Τα σήματα είναι στη θέση τους και βουρ για τα 65 χιλιόμετρα στα Γεράνεια όρη..
Το πρώτο κομάτι των 5 χιλιομέτρων ήταν κοινό με την enduro διαδρομή οπότε είχε τα λούκια της και τις off-camper...αυτά δηλαδή που αποτελούν το αλατοπίπερο για μας!!
Επειτα στη διαδρομή ακολουθούσαν κροκάλες,σαθρά ανηφορικά και γλυστερό κοκκινόχωμα...μια χαρά!!
Πέρασμα από τα Πίσσια λοιπόν και επιστροφή στη βάση από την παραλία.Υπέροχα!!!

KTMANIA, November 18-20 2011

Σάββατο,η μέρα των δοκιμών!!!
Στημένος πρωί-πρωί στη γραμματεία μέχρι να ανοίξει...λέω ανέκδοτα με τον αγαπητό κ.Οικονόμου..
Πρώτος στη λίστα λοιπόν και γραμμή για το πιστάκι!
Πρώτο μοτόρι είναι το exc 500f.Καινούργια κυβικά και πολλές προσδοκίες....για να δούμε!Κούμπωσα αμέσως πάνω του και το γκάζι γλυκό-γραμικό,δεν σε κουράζει αλλά σε αφήνει να απολαύσεις την διαδρομή.Τα κυβικά δεν φαίνονται....στρίβεις εύκολα σαν να οδηγείς μικρότερου κυβισμού μηχανή!Μια χαρά το βρίσκω!!
Δεύτερο μοτόρι το sx350.....τι να πω για αυτο το εργαλείο!?Ευελιξία και άφθονη δύναμη παντού!!Αν αγόραζα mx αυτό θα έπαιρνα σίγουρα..
Για τρίτο test είπα να οδηγήσω τον παλαιό φίλο exc300....διχρονιά για αλλαγή και τρελό γκάζι με ροπή απο χαμηλά!Αλλά δηλωμένος τετραχρονάκιας τουτέστιν..
Τέταρτο μοτόρι(μετά από επέμβαση του κ.Οικονόμου) το sx450....θεέ μου δώσε χέρια να τ'οδηγήσω και @@ να δώσω γκάζιιιι!!!Ατέλειωτη δύναμη για βαθειά γνώστες μόνο!! :o
Περίφημα λοιπόν!...4 μοτόρια από 3 γύρους το καθένα και ακολουθεί enduro sprint!!

KTMANIA, November 18-20 2011

Δηλώστε στο enduro sprint να τρέξουμε όλοι μαζί!...είπε ο πρόεδρος και χάθηκε στα βουνά με το υπόλοιπο club!!
Ετσι απέμεινα μόνος!...Αλλά no!!!..φιλαράκια συναγωνιστές στο μέτωπο του Υμηττού,μέλη του Mybike εμφανιστήκανε μεσημεριάτικα!Ευγένιος ο τρομερός mx-man,ο Φώτης φερέλπις εντουράς και η Ελίνα η dirty xr-woman..
Ευγένιος + me in the track and Φώτης + Ελίνα off track,για φωτό!
Η πίστα τώρα....η πίστα όμως είχε αλλάξει από το πρωί!!Κοσμάς,Πίπος,Μιμίκος,Σπανός κ.α. την είχαν μετατρέψει σε bloody fucking trail..!
Οπως και να είναι όμως θα μπούμε και θα διασκεδάσουμε πολύ!
Προτεραιότητα να μην έχω πτώση αλλά ένα καθαρό τερματισμό....όπερ και επιτεύχθη!
3 μοτόρια λοιπόν θα οδηγούσε ο κάθε αναβάτης από ένα γύρο το καθένα.
Πρώτα το exc350f γνωστό για τον δυνατό του χαρακτήρα!Επειτα το exc250f που σα φίδι ελισόταν μέσα στα δέντρα!!Τελευταίο το exc500 που με τη ροπή του ξεμπέρδευες εύκολα με τα σαθρά λούκια..!
Απόλαυση!...σε τρείς χρόνους μάλιστα....το κορμί όμως άρχισε να διαμαρτύρεται..! %)

KTMANIA, November 18-20 2011

Το Duke 125 είχε την τιμητική του το τριήμερο,φωτογραφήθηκε σαν μοντέλο και πλήθος κόσμου το οδήγησε!Τελικά άφησε πολύ καλές εντυπώσεις!!

KTMANIA, November 18-20 2011

Το βραδάκι ήταν το Duke challenge!!!
Σε μία απαιτητική τραιαλίστικη διαδρομή θα συναγωνίζονταν οι αναβάτες στο χρόνο και στους βαθμούς ποινής με το πάτημα στην άσφαλτο..
Πολύ διασκεδαστικό αλλά και αρκετά απαιτιτικό event....έτσι μια κατάληλη προετοιμασία ήταν απαραίτητη!! D)

KTMANIA, November 18-20 2011

Ελάτε να παρακολουθήσετε την επίδειξη μόδας είπε ο Σπανός και δεν σήκωνε αντίρρηση!
Μοντέλα,ένθερμο κοινό,φώτα,πασαρέλα,φωτογράφοι...όλα όσα υπάρχουν σε μιά επίδειξη ήταν εκεί!Καταπληκτικό θέαμα που μάλλον δεν έχει δει ξανά το Λουτράκι.. P)

KTMANIA, November 18-20 2011

Ξημέρωσε η Κυριακή και όλοι μετά το ξενύχτι στο party σιγά σιγά έμπαιναν στο ζεστό καφενεδάκι το οποίο το προηγούμενο βράδυ άκουγε για ώρες τις ιστορίες του φοβερού Μήτσου 'HellMan'!
Δυνατός καφές λοιπόν με σθνοδεία αμυγδαλωτού για να ξεκινήσει καλά η μέρα!

KTMANIA, November 18-20 2011

Κυριακή μεσημέρι πια και το main event του τριήμερου για μένα,ετοιμάζεται!
Στο πιστάκι εκμάθησης λοιπόν θα γίνει το adventure challenge με τα μεγάλα δικύλινδρα..
Την Παρασκευή μαζί με τον Ψηλό είχα κάνει δύο-τρία περάσματα σε αυτό το πιστάκι και ήταν καταπληκτικά!!Μεγάλα γρήγορα μπέρμ,συνεχή ψηλά σαμάρια και αλματάκια ήταν ότι καλύτερο!Φευ όμως αυτό θα άλλαζε ριζικά..
Για αποφυγή τυχόν τραυματισμών κορδελιάστηκε το πιστάκι τόσο σφιχτά που ο Πάγκαλος δεν χώραγε να περάσει.....για μένα λάθος επιλογή αλλά έτσι έχουν τα πράγματα και θα δοκιμάσουμε..
Σε μια στροφή 180 μοιρών όμως έσβησε το κτήνος και έσβησαν τα όνειρά μου για διάκριση $)
Το διασκέδασα πάντως πολύ!!

KTMANIA, November 18-20 2011

Στο τέλος της ημέρας έγινε το stunt show από τους Σπανό-Μιμίκο-Πίπο και ήταν ότι καλύτερο για να τελειώσει όμορφα το τριήμερο της ktmania!!!
Μπορώ να πω με σιγουριά ότι περάσαμε όλοι υπέροχα....διασκεδάσαμε αφάνταστα και περιμένουμε με μεγάλη προσμονή το επόμενο του 2012!αργεί?