Saturday, October 30, 2010

Enduro-Republic 2nd year birthday

Η χαρούμενη παρέα των 'χωματερών' της Ελληνικής Εντουρο-Δημοκρατίας,γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του αγαπημένου μας ιντερνετικού φόρουμ.!!
Η εκδήλωση στέφηκε με επιτυχία και το @Ariston Cafe-Patisserie του συμφορουμίτη μας Αρίστου γέμισε με εντουράδες, μοτοκροσσάδες και όμοιρφες παρουσίες.!
Για την προετοιμασία της όμορφης βραδιάς 'αγωνίστηκαν' ακαπέλωτοι,οι συντονιστές του φορουμ...ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου,ο Δημήτρης Μπουρτούνης και ο Σωτήρης Λάμπρου.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους δωροθέτες μας: 1.worksbike Χελιώτης Δημήτρης-Βασιλάκη Μαρία,2.KTM ΕΜC Οικονόμου Νίκος,3.POOLACK INJECTION MOTOR,4.RACEPHOTO.GR,5.καρδιολόγο dr.Θωμά Ματσίκα,6.Blacksmith-Σιδεράς,7.Emporio KARRER,8.IRON BIKE-Γιάννης Μπαρουξής,9.MAKAN TRT-TOURATECK HELLAS,10.Καούδης Ανδρέας,11.Αναστάσιος Δοκός,12.TYRES N΄MORE-Κίμωνα Χατζηγεωργίου,13.THE FUORISTRADA Co,14.Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Πάτρας,15.SPEED WHEEL,16.e-moto.gr,17.RIDER SHOP,18.Ι.ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Π.Ε,19.brake shop,20.zubitos,21.OffRoad Team

Το Enduro-Republic.gr ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2008 και εξελίχθηκε ταχύτατα στον αγαπημένο ηλεκτρονικό χώρο των χωματερών οδηγών.
Αφιερωμένο στην ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, εμπειριών και γνώσεων σχετικά με τα αγαπημένα μας χωμάτινα σπορ, αθλήματα, hobbies ή όπως θέλει να το απολαμβάνει καλύτερα ο καθένας μας. Πρόκειται δηλαδή για ένα forum γεμάτο με Enduro, Scramble, Moto Cross, Trail Ride, Rally Raid, MΤΒ κτλ.
Πρωταρχικός στόχος του Enduro-Republic.gr είναι η διάδοση των αθλημάτων της μοτοσυκλέτας, του αθλητικού ιδεώδους, της ασφάλειας των αναβατών αλλά και η προστασία του περιβάλλοντος και ο σεβασμός των υπόλοιπων χρηστών της ελληνικής υπαίθρου.

No comments: